Det nye tunnelprogrammet ble lansert på «Fjellsprenger’n», og salgssjef Ståle Eikrem, Sitech Norway AS, orienterte mange interesserte som stoppet på firma-standen til Lier-firmaet.

Ny programvare til tunnelstikkere

Sitech Norway AS og Bever Control lanserer ny programvare for utsetting og innmålinger i tunnel.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Den nye programvaren til tunnelstikkere er tilpasset det norske markedet. Modulen er rettet mot alle som har sitt daglige virke i tunnel.

Tilpasset Norge

Daglig leder i Sitech, Karsten Haukås, og daglig leder i Bever Control, Thorvald Wetlesen, har store forventninger til programmodulen som er på norsk.

- Denne modulen kjører med letthet Trimbles flaggskip på totalstasjonsfronten, SPS930, og gir norske kunder markedets mest tilpassede tunnelprogramvare i dag. Standard i tunnelmodulen er også; innmåling av objekter i tunnelen, generell dokumentasjon, generell stikking og utsetting, utsetting av boltevektorer med mer, sier Haukås.

Med direkte støtte fra Bever Team, Norges «mest anvendte kontorprogramvare» for driving og etterarbeid i tunnel skal all dataflyt være ivaretatt på en kjent og god måte.

Tunnelmodulen

Programmet kan kjøres på valgfri målebok med operativsystemet Windows 8 eller nyere, og støtter kommunikasjon med Trimble SPS totalstasjoner over Bluetooth eller radio.

Modulen er utviklet og testet i samarbeid med Hæhre Entreprenør og Zenith Survey.

Både Sitech Norway AS og Bever Control AS ligger i Lier i Buskerud.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS