2008 Caterpillar 16M (Se alle bilder og informasjon om alle maskinene og utstyret i lenken til auksjonen nederst i saken).
2008 Caterpillar 16M (Se alle bilder og informasjon om alle maskinene og utstyret i lenken til auksjonen nederst i saken).

Skanska selger hundrevis av maskiner og utstyr

Over 775 utrop skal gå under hammeren uten minstepris på en auksjon som holdes av Ritchie Bros. Auctioneers på oppdrag for Skanska.

Publisert Sist oppdatert

Skanska USA skal selge anleggsutstyret som er brukt i forbindelse med prosjekter i Cortez, Colorado tirsdag første desember klokken 17 norsk tid. Alt selges som det står og uten minstepris opplyser, Ritchie Bros. i en pressemelding. Bud kan leveres på auksjonsplassen eller via nett på rbauction.com.

På auksjonen selges blant annet asfaltutstyr, knuseverk, pickup-er, hjullastere, dozere, lastebiler, veiskraper og mengder av andre maskiner og annet utstyr.

- Denne auksjonen er en unik sjanse for dem som vil gjøre et godt kjøp, sier Richard Aldersley som er Vice President (Sales) i Richie Bros. Auctioneers.

Dersom noen av AT.nos lesere har planer om å kjøre: Husk å sette dere inn i hva som gjelder av krav og påbud for maskinen/bilen/utstyret dere vil kjøpe. Det kan være forskjellig i USA og Europa.

Se informasjonsbrosjyre om Skanska-auksjonen her. og Fullstendig utropsliste her.