Pluss Truck Sales & Rental til Volmax

Volvo og Renault Trucks forhandleren Volmax AS overtar Pluss Truck Sales & Rental AS og viderefører konseptet med merkeuavhengig utleie av lastebiler. Pluss er størst innen denne sektoren her i landet.

Publisert Sist oppdatert

– I rapporter fra ledende konsulentselskaper i Europa ser vi en trend mot leie av tunge biler, uttaler adm. direktør i Volmax, Grant Larsen. - Større krav til fleksibilitet og mindre kapitalbinding blir viktige faktorer for transportørene i fremtiden. Våre kunder har etterlyst et leiekonsept fra oss i lang tid.

Pluss Truck Sales & Rental har hovedkontor i Drammen med Dagfinn Harlem, Dag Harlem og Rune Holtan som eiere og sistnevnte som daglig leder. Selskapet har en utleiepark på rundt 130 lastebiler og hengere fra flere leverandører. Rune Holtan uttaler at Volmax som eier åpner nye muligheter for å videreutvikle virksomheten.

Volmax AS er en privateid forhandler og serviceleverandør av Volvo lastebiler og Renault nyttekjøretøy over 3,5 tonn med avdelinger i Buskerud, Hedmark, Telemark, Vestfold og Østfold.