HeatWork ble benyttet til varmebehandling av veggdyr i et kasernebygg.
HeatWork ble benyttet til varmebehandling av veggdyr i et kasernebygg.

HeatWorks første CliWi

De første CliWi-produktene er nå rullet ut fra HeatWork-fabrikken i Narvik.

Publisert Sist oppdatert

Første serie av varme- og vekslersystemet består av CliWi exchanger og CliWi air system.

- Ingen lignende vekslerteknologi finnes på markedet idag, og HeatWork er de første som med denne teknologien klarer å kombinere varme og luft med et temperaturløft på opptil 90°C, skriver det norske selskapet i en pressemelding.

Selskapet melder om stor interesse for CliWi fra bygg- og anleggsbransjen, og da spesielt innen oppvarming og uttørking. CliWi fanger også oppmerksomhet innen andre områder. Blant annet ble HeatWork involvert i et stort prosjekt for å teste CliWi til varmebehandling av veggdyr. Et 3000 m² stort kasernebygg i to plan med over 80 rom var infisert av veggdyr og ble varmebehandlet ved hjelp av CliWi. Ekstreme grenseverdier på temperatur ble nådd på svært kort tid, og jobben ferdigstilt på halvert tid, melder HeatWork.

Miljøfokus

HeatWorks selvgående og mobile maskiner leverer 100 °C væskebåren varme med en effektivitetsgrad på 95%. CliWi oppfyller de strenge kravene til innemiljø og gir en energieffektiv oppvarming uten å tilføre fukt, lukt eller avgasser. CliWi kan også veksle energi fra flere andre energikilder, blant annet fjernvarme, med stor miljøgevinst.

Flere nyansatte

Et signal om at det er høy aktivitet hos HeatWork, er at selskapet har ansatt flere den siste tiden. Espen Th. Brekke er ansatt som selger i Sør-Norge. Han har bred erfaring fra salg og kundekontakt, blant annet innen anleggsbransjen, etter jobber hos Pon Equipment AS og Bertel O. Steen Telemark AS.

Alf Magne Gausen er ansatt som selger i Midt-Norge. Gausen har lang fartstid i Wurth Norge AS. Tommy Larsen er tilbake i HeatWork etter kort opphold et annet sted. Han var med fra starten av HeatWork og går inn som salgsleder med nasjonale og internasjonale oppgaver.