PRAKTISKE ANLEGG: Regionsjefene Henning Ousland (Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane) og Ina Therese Hoogerdijk (Akershus, Østfold, Oppland og Hedmark) viser truckanlegget til UnoX.

UnoX bygger truckanlegg

HELLERUDSLETTA (AT.no) UnoX hadde fokus på truckanleggene på Transportmessa.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Oljeselskapet har utviklet et tankanleggkonsept som er godt egnet for lastebilbransjen. Det eneste man trenger for å montere dette anlegget er strøm og en oljeutskiller i bakken. Anleggene kan stå alene eller i kombinasjon med en bemannet stasjon. Anlegg inne på et industriområde er ett eksempel på bruksområde.

- Vi trenger ca. 10 dager fra bestilling til anlegget kan stå ferdig montert. Det produseres i Finland og sendes på biler rett ut fra fabrikk, sier regionsjef Ina Therese Hoogerdijk.

Det er nå fire slike anlegg i Norge, mens to er under bygging akkurat nå. UnoX regner med at det er ca. 10 anlegg på ulike steder i Norge innen årsskiftet. Dette er et konsept oljeselskapet tror på.

- Lastebilbransjen er viktig for oss, og anleggene er godt tilrettelagt for disse kundene. Påfylling med 80 l/min., AdBlue-påfylling og avgiftsfri diesel finnes på anleggene, sier regionsjef Henning Ousland.

Powered by Labrador CMS