Ble overrasket med ny Cat

Pon Sandnes har levert en ny Cat-graver 323EL (25 tonn) til Mellemstrand AS på Klepp. Beltegraveren ble kjøpt til maskinfører Reidar Sikvaland (69) som ikke visste at han skulle få en ny Cat-maskin.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Reidar Sikvaland har lenge snakket om å pensjonere seg, men trives så godt at han ikke klarer å slutte. På Vei og Anlegg begynte daglig leder i Mellemstrand AS, Ole Morten Mellemstrand og jeg å snakke om ny en ny Cat-graver. Samtalen var «hemmelig» fordi det var viktig at Reidar ikke fikk vite noe om maskinkjøpet. Maskinvalget falt på vår 323EL-graver som måtte leveres raskt, sier Cat-selger Idar Gilje i Pon Sandnes.

De dyktige mekanikerne på Cat-verkstedet i Sandnes klargjorde maskinen i en fei. Den lokale skuffeprodusenten Klepp Mek. laget et HK-feste i en fart, og innen en liten uke var maskinen klar til levering.

- Maskinen ble hentet hos oss (Pon Sandnes) mandag 8. juni om kvelden. Da Reidar kom på jobb tirsdag morgen, sto den nye Cat-graveren og ventet på ham. Gjett om han ble overrasket, sier Gilje.

Sikvaland har kjørt maskin i snart 50 år, og han har kun kjørt Brøyt og Cat. Og nå har han altså fått en ny Cat.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS