Hege Å. Andresen i Maskin og Konsult er klar for nye utfordringer.
Hege Å. Andresen i Maskin og Konsult er klar for nye utfordringer.

Nytt ben å stå på for Maskin og Konsult

Maskin og Konsult blir komplett forhandler for Kennametal i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Med denne avtalen på plass kan selskapet tilby en rekke slitedeler til utstyr brukt i veiutbygging og i gruveindustrien.  Kennametal leverer et stort utvalg av hardmetallpigger samt andre slitedeler for både vei-vedlikehold, demolering, gjenvinning, asfalt-fresing, gruvedrift og industri.

- Vi ønsket oss et bredere nedslagsfelt og vil nå også jobbe mot blant annet veiutvikling og gruvedrift. Maskin og Konsult får et betydelig «nytt ben å stå på», sier daglig leder Hege Å Andresen hos Maskin og Konsult.

- Jeg tør påstå at vi er kjent for kvalitet i våre produkter og det vi gjør, derfor har vi tatt oss god tid når vi har vært på utkikk etter et nytt agentur. Vi ble beæret over henvendelsen fra Kennametal, og det er med stor iver vi tar fatt på dette agenturet, sier daglig leder Hege Å Andresen hos Maskin og Konsult.

Maskin og Konsult AS er frittstående leverandør av ekstrautstyr til anleggsbransjen, hovedsakelig utstyr til gravemaskiner. Den nye agenturavtalen vil bidra til nytenking og flere kundegrupper.

Rokla GmbH har valgt å bruke kvalitetspigger fra Kennametal på sine freser.
Rokla GmbH har valgt å bruke kvalitetspigger fra Kennametal på sine freser.

Fram til nå har kundemassen bestått av maskinentreprenører, rivnings- og demoleringsaktører, anleggsmaskinforhandlere, kommuner og statlige etater.

- Vi får besøk fra Kennametal i midten av juli for første runde med produktopplæring. Vi vil i - første omgang fokusere på produktene rettet mot veivedlikehold og veiutbygging, sier Andersen.