DOUBLESCREEN: Sandviks nye QA441 mobilt sikteverk.

Sandvik med nytt sikteverk

Sandvik lanserer det nye QA441 mobilt sikteverk med Doublescreen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Med det patenterte Doublescreen-systemet feirer Sandviks revolusjonerende teknologi 15 år på markedet. Fremdeles er dette en unik funksjon på dagens mobile sikteverk, skriver produsenten i en pressemelding.

QA441 Doublescreen er det nyeste tilskuddet til Premium-serien. Maskinen er oppgradert med produktforbedringene fra den større QA451-utgaven med tre dekk, for å sikre bedre drift, effektivitet og enkelt vedlikehold.

Nye funksjoner

Nye funksjoner på QA441 er et fargekodet styringssystem med trykknapp med sekvensiell oppstart for enkel drift, samt en oppdatert matertrakt og materverk for økt gjennomstrømning. For å sikre raskere endring av siktemedier, er QA441 utstyrt med hydraulisk justering. Nye sammenleggbare gangbaner, trapp, optimalisert sikteverk og funksjon for hydraulisk heving/senking av hovedtransportøren. Standard fjernstyring og oppgradert elektrisk system vil også sikre operatøren bedre tilgjengelighet og kontroll.

Det patenterte Doublescreen-systemet feirer 15 år på markedet. Sandvik påpeker at teknologien er unik på verdensbasis, ved at det er revolusjonerende utførelse med to høyhastighetssikter som fungerer uavhengig av hverandre.

- Fordelene med Doublescreen i forhold til konkurrerende produkter er blant annet bedre materialkontroll, bedre justerbarhet, mer effektiv sikting og forbedret rensikting. Det gjør denne enheten perfekt til å produsere store volum av produkter i henhold til høye kravspesifikasjoner uten at det går på bekostning av produktiviteten, skriver Sandvik i pressemeldingen.

QA441 passer til produsenter av store materialvolum, men er egnet til en rekke bruksområder som jernmalm, matjord, gjenvinning, mineraler, kull, sand og grus.

Følgende funksjoner er å finne på den nye maskinen:

• Patentert Doublescreen. To uavhengige siktekasser med to dekk 6 x 1,5 meter, som faktisk tilsvarer utføringen av to prosesser på ett verk

• Allsidig enhet som kan produsere store volum av produkter med høye spesifikasjoner

• Trakt for store volum utstyrt med fjernstyrt hydraulisk tømmerist

• Stor utlastingskapasitet som følge av integrerte hydrauliske transportører

• Bedre justerbarhet, større nøyaktighet og mer effektiv sikting enn konkurrerende produkter

• Enkel bruk med nytt, fargekodet kontrollpanel med sekvensiell oppstart

• Enkelt vedlikehold med hydraulisk sammenleggbare gangveier på tre sider

VI BESØKTE SANDVIK-FABRIKKEN: I Anlegg&Transport som nettopp kom i posten til deg, kan du lese mer fra vårt besøk på Sandvik-fabrikken i Nord-Irland og om Sandviks vei fra Svedala-kjøp til utvikling av eget knuse- og sikteprogram.

• Sikkerhetsmessig i henhold til de nyeste maskinforskriftene.

Powered by Labrador CMS