Simen Sletten Nilsen med sin arbeidsgiver Jan Birger Holth. De øvrige er Siv Berg (jury) og speaker Torfinn Kringlebotn.
Simen Sletten Nilsen med sin arbeidsgiver Jan Birger Holth. De øvrige er Siv Berg (jury) og speaker Torfinn Kringlebotn.

Teknisk interessert nettreporter

Publisert Sist oppdatert
Forlaget Bjørgu AS er utgiver av tidsskriftene Anlegg&Transport og Moderne Transport med et samlet opplag på rundt 25.000, i tillegg til TransportInside og Transporthåndboken og nettstedet AT.no. Selskapet har 25 ansatte. Vi søker nettreporter Fagtidsskriftene Anlegg&Transport og Moderne Transport etablerer seg med nettmagasiner, og derfor søker vi en reporter med korte fibre i fingrene. Du er først og fremst teknisk interessert og skriver raskt og godt. Har du teknisk eller journalistisk bakgrunn, er det naturligvis et pluss. Du har helst erfaring i tekst- og bildebehandling, og må beherske engelsk. I våre magasiner skriver vi om maskiner og lastebiler, samt transport og logistikk. Papirutgavene er ledende i bransjen, og det ønsker vi også at nettmagasinene skal være. Ta gjerne en titt på www.at.no før du søker, for å se om dette kan være noe for deg. Nettsiden til Moderne Transport er under utvikling. Magasinene og nettsidene utgis av forlaget Bjørgu, som ligger på Kolbotn. Her jobber det 25 blide og flinke mennesker som er glad i arbeidsplassen sin. Nå er det altså plass til en til! Stillingen er en prosjektstilling - 11 måneder - med mulighet for forlengelse. Spørsmål om stillingen kan rettes til: nn Nettansvarlig: Øyvind Ludt, tlf: 988 42 182 ([email protected]) nn Forlagsredaktør: Thomas Witsø-Bjølmer, tlf: 958 99 753 ([email protected]) Søknad sendes til: [email protected]
STILLING LEDIG: