Daglig leder i Holtefjell Eiendom Ola Semb og daglig leder i NCC Building Are Strøm er fornøyd med at samarbeidet fortsetter.

NCC med tredje Holtefjell-kontrakt

NCC signerte for 220 millioner på Kjellstad i Lier.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

NCC signerte torsdag 21. desember sin tredje kontrakt med Holtefjell Eiendom om utvikling og bygging av Kjellstad Næringspark langs E18 i Lier. NCC bygger både første og andre byggetrinn i den 14.000 kvadratmeter store næringsparken. Arbeidene med første byggetrinn er allerede i gang og ferdigstilles i desember 2018.

- Dette er et viktig prosjekt, ikke bare for NCC og Holtefjell, men også for Drammensregionen. Bygget blir Breeam-sertifisert og et av Buskeruds mest miljøvennlige næringsbygg. Samtidig ser vi at tidligfasesamarbeidet med Holtefjell om utviklingen av området har fungert veldig bra. Vi gleder oss nå til å realisere prosjektet for Holtefjell, sier Are Strøm, leder i NCC Building Norge.

Arbeidene med første byggetrinn omfatter 8400 kvadratmeter. NCC Building og Holtefjell Eiendom har samarbeidet om prosjektet i et års tid allerede, og utviklerne har frem til nå holdt kortene tett til brystet.

Flytter inn i bygget selv

NCC utvikler kontorbyggene i tett dialog med Drammensbaserte Holtefjell Eiendom som eier næringstomten. Byggene kommer til å ha en sterk miljøprofil med blant annet Breeam Very Good-standard, en høy gjenvinningsgrad og utslippsfri byggestrøm.

- Det er mange brikker som skal på plass og tett samarbeid er viktig. Vi har involvert oss tidlig med Holtefjell og utvikler bygget i tett dialog med dem. Vi ser bare fordeler ved slike tidlige samarbeidsprosjekter da vi får utnyttet hverandres kompetanser bedre enn ved tradisjonelle arbeidsmåter. Vi har også besluttet å flytte vårt lokale kontor til dette bygget, sier Thomas Trygsland Olsen, prosjektleder i NCC Building.

Tidlig på banen

Kjellstad Næringspark-prosjektet dukket opp på NCC-radaren høsten 2016. Selskapet kom tidlig i dialog med Holtefjell Eiendom og det ble inngått en avtale om utvikling av Kjellstad Næringspark.

- Tidlige samspillsentrepriser er en viktig del av var strategi fremover. Kjellstad Næringspark kommer til å gi oss muligheten til å ytterligere utvikle konkurransekraft på slike prosjekter fremover, avslutter Strøm.

Powered by Labrador CMS