ÅPEN FOR NYE AGENTURER: Da A&T møtte nytilsatt leder Peder Dahl-Nielsen under en jordforsterkningsjobb på Eidsvoll tidligere i år, bedyret han at selskapet ville være åpne for nye agenturer. Han mente alvor, nå er Arden en del av IRMs portefølje.

Arden går til IRM

Erling Ånesland varslet i intervju i oktober i Anlegg&Transport at Maskin & Konsult skal avvikles, og at han skulle bistå med å finne nye forhandlere til selskapets agenturer. IRM Norge AS er førstemann ut.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Selskapet overtar franske Arden Equipments program i det norske markedet. Dette nye agenturet rimer svært godt med programerklæringen fra Peder Dahl Nielsen da han overtok som daglig leder i selskapet. – Vi vil også være åpne for nye agenturer og måter for å utvikle virksomheten, hevdet han.

Rivningsutstyr styrkes

- Det er med glede at Arden har valgt oss som arvtager etter Maskin og Konsult AS. Vi har investert i deres lager av reservedeler, slik at vi er operative, for eksisterende kunder umiddelbart. IRM Norge AS, vil nå ha fullt fokus på Ardens utstyr innen rivning- og demolering, sier Peder Dahl-Nielsen.

- Vi er heldige i å ha en meget god dialog med både Hege Andresen og Erling Ånesland. Jeg er overbevist om at transaksjonen vil bli problemfri, for eksisterende Arden-kunder, sier han.

BLIKKFANG: Ardens solide demoleringssaks fikk stor oppmerksomhet under nylig avviklede Steinexpo i Tyskland. Foto: Klaus Eriksen

Vei og Anlegg

- Med vår erfaring og med vårt produktprogram innen rivning- og demoleringsutstyr, er jeg overbevist om at vi vil ta med oss Maskin og Konsults gode rykte i markedet. Derfor ser vi frem til 2018, og gleder oss til å presentere nyheter også fra Arden på Vei og Anlegg i mai, sier IR-sjefen.

Powered by Labrador CMS