Engcon tilpasset Earthworks

Engcon støtter nå Trimbles nye gravesystem.

Publisert Sist oppdatert

Tiltrotator-produsent Engcon samarbeider med de fleste etablerte produsentene av maskinstyrings- og gravesystemer for å gi kundene maksimal nytte. Maskin- og gravesystemprodusenten Trimble oppdaterte nylig sine systemer til den nye generasjonen «Earthworks». Engcon opplyser at de nå har tilpasset sine produkter for nye «Earthworks».

I forbindelse med at Trimble oppdaterte sitt gravesystem, tilpasset Engcon sitt ePS-system (engcon Positioning System), som nå er helt kompatibelt med Trimble Earthworks. Med Engcons tilpasning kan man nå følge rotasjonsplanet i Trimbles oppgraderte gravesystem.

- Vi har et svært godt samarbeid med de fleste produsentene av gravesystemer, og dermed blir det kortere ledetider på våre tilpasninger for å synkronisere våre produkter med produsentenes, sier Roberth Jonsson, plassjef hos Microprop, som bygger Engcons styresystemer og tilpasninger for gravesystemene.

Når det gjelder spørsmål om Trimble Earthworks, henviser Engcon til Trimbles forhandlere. Eventuelle spørsmål om ePS besvares av Engcon.

Powered by Labrador CMS