To fornøyde herrer har skrevet kontrakt. Daglig leder i Consto anlegg Øst Morten Karlsen (t.v.) og prosjektleder i Statens vegvesen Region sør Jan Helge Egeland.

Signerte E18-kontrakt

Consto anlegg Øst skal rehabilitere E18 Grimstadporten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Statens vegvesen Region sør har skrevet kontrakt med Kløfta-firmaet Consto anlegg Øst om rehabiliteringen av E18 Grimstadporten Kontraktsummen er på 16,9 millioner kroner.

Prosjektleder i Statens vegvesen, Jan Helge Egeland, er fornøyd med at Consto fikk denne kontrakten.

- Vi hadde samme entreprenør for rehabiliteringen av Høgenhei-tunnelen i Bamble, så vi har gode erfaringer med Consto, sier Egeland og legger til at det er mye av de samme arbeidene som skal gjøres i E18 Grimstadporten.

I Grimstadporten skal det gjøres en del elektroarbeid, utvidelse av tekniske bygg inne i og utenfor tunnelen, et sedimentbasseng for vaskevann skal på plass, og det skal etableres havarilommer utenfor tunnelen.

Arbeidene starter i november og skal være ferdige i midten av april 2018. Tunnelen blir helt stengt de siste åtte ukene av anleggsperioden. I stengnings-perioden blir det omkjøring på fylkesvei 407 mellom Grimstadporten og Rannekleiv i Arendal. Trafikkmengden er på ca. 15.000 kjøretøy i døgnet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS