LITEN OG HENDIG: Slik ser kompaktlasterne fra CSF MultiOne ut.
LITEN OG HENDIG: Slik ser kompaktlasterne fra CSF MultiOne ut.

Nytt agentur for Akershus Traktor

Akershus Traktor har tegnet importør- og distribusjonsavtale med CSF MultiOne.

Publisert

Kompaktlasterne fra MultiOne beskrives som maskiner med en fleksibilitet som isolert gjør dem meget interessante. Utvalget spenner fra 12-75 hk og fordeler seg på 10 modellserier med hele 22 spesifikke modeller. I kombinasjon med et stort utvalg av tilleggsutstyr, skal maskinene være effektive for oppgaver innen landbruket, anlegg-, park- og hagesektoren.

- CSF MultiOne passer godt inn i Akershus Traktor sin produktportefølje. En sterk forhandlerkjede trenger sterke merkevarer. Vår ledende posisjon på traktor (markedsleder i 2017) gjør det naturlig å utvide tilbudet med kompaktlastere til våre kunder, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

CSF MultiOne er allerede godt etablert i kompaktlastermarkedet i Europa, og er i tillegg en sterk aktør i det norske markedet. Fabrikken er kjent for kvalitet og med sin familieeide profil investeres det kontinuerlig i nye produkter og utvidelser på fabrikken i Italia.

Akershus Traktor vil tilby deler og service for produktene iløpet av kort tid. Selskapet vil gjennomføre opplæring av salgs, dele- og servicepersonell i månedene som kommer.