Panasonic oppdaterer den Windows-baserte Toughpad FZ-M1.
Panasonic oppdaterer den Windows-baserte Toughpad FZ-M1.

Oppgraderer robust nettbrett

Panasonic Toughpad FZ-M1 blir mer fleksibel.

Publisert

Panasonic oppdaterer den Windows-baserte Toughpad FZ-M1.

Den oppgraderte Toughpad FZ-M1 mk3 kommer i to modeller, i form av en standard- og value-modell. Standardmodellen er utstyrt med en syvendegenerasjon Intel Core i5-prosessor «med lavt energiforbruk og minimalt med varmegenerering». Den har også en lysere 700cd/m2-skjerm med antireflekterende beskyttelsesfilm. Value-modellen har dobbelt med RAM i form av 4 GB, og har en N4100 Intel Celeron-prosessor.

Termisk kamera

Utover fleksible konfigurasjonsporter har Panasonic lagt til en rekke sensorinnstillinger på begge modellene. Noe som gjør det enklere å skreddersy produktet etter behov. Med integrert batteribesparende teknologi, kan den brukes i opptil åtte timer (MobileMark 2014) med sitt utskiftbare batteri. Batteritiden kan forlenges til opptil 18 timers bruk (MobileMark 2014).

Toughpad FZ-M1 kan også leveres med et integrert Intel RealSense D410-kamera for å ta og behandle 3D-bilder på farten. Kameraet gjør 3D-målinger på opptil ti meter. Det er også mulig å kombinere FZ-M1 med et termisk kamera som enkelt kan kobles opp mot andre applikasjoner og tilføye data som for eksempel QR-koder.

Støvtett

Den tåler et fall fra en høyde på opptil 150 cm. Den er IP65-sertifisert. Det betyr at den er støvtett og tåler å bli sprutet på med vann (tåler ikke nedsenking i vann).

Begge modellene er tilgjengelige fra slutten av august 2018. Toughpad FZ-M1 mk3-standardmodellen har en veiledende pris på 1644 euro, mens valuemodellen har en veiledende pris på 1083 euro.