Administrerende direktør Julie M. Brodtkorb (bildet t.v.) i MEF og avdelingsdirektør i Vegdirektoratet, Bettina Sandvin, deltar på Loendagene 2018.
Administrerende direktør Julie M. Brodtkorb (bildet t.v.) i MEF og avdelingsdirektør i Vegdirektoratet, Bettina Sandvin, deltar på Loendagene 2018.

Sandvin og Brodtkorb til Loendagene 2018

Avdelingsdirektør i Vegdirektoratet, Bettina Sandvin, og MEFs administrerende direktør Julie M. Brodtkorb deltar på Loendagene på Hotel Alexandra 28. – 30.september.

Publisert

Loendagene er et arrangement i Loen (Sogn og Fjordane) der medlemsbedriftene deltar med sine familier og ansatte. Det er påmeldt 58 leverandører til utstillingen inne og ute på årets samling. De representerer det meste som anleggsbransjen trenger.

Se program med mer på Loendagenes Facebook-side.

- Vi regner med opp mot 3000 besøkende i løpet av helgen, der lørdag 29. september er dagen med mest besøk, sier regionsjefene Paul Olaf Baraas og Øyvind Bergset.

- Lørdag 29.september mellom kl. 11.00 – 12.30 er det fagseminar i Loensalene. Der skal avdelingsdirektør i Vegdirektoratet, Bettina Sandvin, og MEFs administrerende direktør Julie M. Brodtkorb holde sine innlegg, før vi avslutter fagseminaret med humorforedrag «En villstyring i fri dressur» med Roy Aron, sier sjefene.

Maskinentreprenørenes Forbunds (MEF) avdelinger i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal står som arrangør for de årlige Loendagene. Årets dager er det 39. arrangementet i rekken. Loendagene er et arrangement for MEF-medlemmer i region vest (Nord Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane) og region midt (Nord og Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal).