Nicklas Fjeldstad ble kåret til årets lærling på EBAs årsmøte i Bergen.

Årets lærling kommer fra NCC

Asfaltlærling Nicklas Fjeldstad er kåret til årets lærling nummer 1.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Kåringen foregikk torsdag på EBAs (Entreprenørforeningen Bygg og Anleggs) årsmøte i Bergen på Hotel Norge.

NCC har tidligere hatt vinnere innen fag som betong og tømmer, men aldri årets lærling. I år ble det en forandring på det, da NCC ved lærling Nicklas Fjeldstad gikk helt til topps.

Nicklas ble kåret til årets lærling i asfaltfaget og årets lærling totalt sett. Det er også første gang i historien at det kåres årets lærling i asfaltfaget på EBAs årsmøte.

I begrunnelsen heter det blant annet at: Nicklas er ambisiøs, lærevillig, og har stort ambisjonsnivå som ligger langt foran læreplanen i faget. Han er dessuten en positiv gutt som er populær ute på utleggerlagene.

Fra venstre: Site manager Lars Hauff, lærling Nicklas Fjeldstad , formann Stein Erik Bernes, arbeidsleder Arne Johan Larsen og områdeleder sør/vest Stian Lyngsgård.

- Nicklas er et stort forbilde for mange andre. Fra dag en har han vært «på» og har et stort pågangsmot. Særdeles positivt engasjement, faglig dyktighet og enorm struktur og orden på blant annet sin loggføring. Avdelingen i Indre Arna gjør en kjempegod jobb med sine lærlinger og hele NCC kan være stolte av dette, sier lærlingeansvarlig i NCC, Even Hedland.

- Vi er meget stolte av Nicklas og oppfatter Nicklas som meget dyktig, godt likt av alle og han kunne gått opp til fagprøve i dag! Slike lærlinger vil NCC ha, sier områdeleder i NCC Asfalt, Stian Lyngsgård, i en melding fra NCC.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS