NYHET: Skjetne Maskin har fått Motofog støvbekjempelsesutstyr fra italienske Leotech på programmet.
NYHET: Skjetne Maskin har fått Motofog støvbekjempelsesutstyr fra italienske Leotech på programmet.

Nytt agentur til Skjetne Maskin

Skjetne Maskin AS har fått agenturet på Leotech som er spesialisert innen utstyr for støvbekjempelse.

Publisert

I en pressemelding skriver Skjetne Maskin AS at Leotech har utviklet støvbekjempelseskanoner siden 2001 og solgt produktene i hele verden. Produksjon er i Trentino nord i Italia.

Den nye norske representanten kommer i all hovedsak til å satse på Motofog-serien for støvbekjempelse. Dette utstyret kan leveres med diesel-, bensin- eller elektrisk drift. Utstyret egner seg godt til rive- og demoleringsbransjen på grunn av størrelse og vekt, melder Skjetne Maskin.

Enkel forflytting

Maskinene er hjulbaserte og dermed raske å sette opp og i drift. En vannkanon med rekkevidde på 55 meter, får plass bak på en pickup. Foruten energikilde, trenges det vanntilførsel for vannkanonene.

Motofog leverer fire modeller: MF10, MF20, MF40 og MF60. Skjetne Maskin presiserer at selskapet leverer alle maskinene for salg, og vil i tillegg ha maskiner for utleie.

Den norske representanten påpeker at de også har tradisjonelle vannkanoner fra MB Dustcontrol, med rekkevidde opp til 100 meter, på programmet. Produktene fra Motofog kommer som et supplement til de eksisterende.