Hydrema skal avsløre denne hemmeligheten på Bauma. den er en av syv maskiner de skal ha på sin stand på messen.
Hydrema skal avsløre denne hemmeligheten på Bauma. den er en av syv maskiner de skal ha på sin stand på messen.

Til Bauma med en hemmelighet

I tillegg til den hemmelige nyheten, har Hydrema med seg et nytt overvåkingssystem til Bauma-messen (München 8.-14. april) og 60 år skal feires.

Publisert

Den danske Hydrema-fabrikken runder nemlig 60 år i 2019, og dette skal markeres på selskapets 450 m2 store stand i München.

Hydrema lover nyheter, samt et nytt telematikksystem for avansert datainnsamling fra maskinene, men er ellers sparsomme med ytterligere detaljer før startskuddet går i München 8. april.

- Hydrema er en av de første produsentene til å lansere en liten maskin med Steg V-motor. Vi er faktisk i forkant av fremtiden. Kravet er nemlig at Steg V skal innføres først fra 2020, forteller adm. direktør Jan Werner Jensen i Hydrema.

Selv om detaljene altså spares, avslører Jensen at Hydrema med en av nyhetene tar selskapet inn i et segment de ikke har vært i tidligere.

- Det høres kanskje litt kryptisk ut, men den helt nye maskinen tar utgangspunkt i forespørsler fra kundene, og vi har utviklet et produkt som setter en helt ny sikkerhetsstandard for segmentet, sier Hydrema-sjefen.

Få nyheter rett i postkassa om det som skjer innen anleggsbransjen og transportbransjen:

Send en e-post med navn og adresse til [email protected], så hjelper han deg med et abonnement på fagbladet Anlegg&Transport.

Abonnement koster 970 kroner for ett år (elleve blader per år). Bestill nå og få med to ekstra utgaver gratis.