Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen AS har mange graveoppdrag i og rundt Tromsø. Nå har de sikret seg arbeid i mange år fremover.

Stor kontrakt til Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen

Tromsø-entreprenøren har inngått en kontrakt på 50 mill. kroner, som med opsjoner og tillegg vil kunne ende på over 300 mill. kroner.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Tirsdag 9. juli 2019 signerte Herbjørn Nilssen i Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen AS kontrakt med Skjelnan Utbygging AS på 50 mill. kroner for bygging av første trinn av Skjelnan boligfelt i Tromsø, med opsjon på resten av feltet. Dermed kan den samlede kontraktsummen ende på ca. 250 mill. kroner.

Kontrakten gjelder bygging av infrastruktur på feltet (vei og VA). Den nylig signerte kontrakten skal gå over to år. Med opsjoner blir det snakk om et tiårs-perspektiv.

Byggegroper og lekeplasser

I tillegg til dette kommer etablering av byggegroper og lekeplasser.

Herbjørn Nilssen (t.h.) har vært messegeneral åtte ganger (over 26 år) på Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse (NNBA) og anleggsmesser i Tromsø. Her er han sammen med adm. direktør Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes Forbund og adm. direktør Ruben Jensen i Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA i forbindelse med åpningen av NNBA 14. juni 2019.

- Dette kommer på 10-15 mill. kroner på første tredjedel, og med alt kan det bli på 50 mill. kroner pluss, sier Herbjørn Nilssen, som etablerte selskapet i 1976 etter å lagt grunnlaget med sertifikat for tyngre kjøretøy og sprengningssertifikat under militærtjenesten.

Dette langsiktige prosjektet, der entreprenøren også er inne på eiersiden i eiendoms- og boligbygger-selskapet, gir god forutsigbarhet og også behov for flere ansatte.

Trenger flere ansatte

- Vi har lyst ut flere stillinger; anleggsleder/prosjektleder, gravemaskinfører, anleggsarbeider, stikningsingeniør og anleggsrørlegger, sier Nilssen.

Selskapet har også laget en video der de feirer kontrakten med gravemaskinskjært kake, samtidig som de opplyser at de trenger flere med på laget.

Den er lagt ut på Facebook. Se den her.

- Vi tar jobben grav alvorlig

Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen AS har ca. 30 ansatte med bred erfaring innen ulike typer anleggsvirksomhet. Omsetningen i 2018 var på 55 millioner kroner.

Bedriften skal «levere god kvalitet til rett tid med god kundebehandling og service» under slagordet «Vi tar jobben grav alvorlig!»

Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen AS har vært medlem av Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) i 35 år og er godkjent opplæringsbedrift gjennom OKAB.

Med base i Tromsø er kundegruppen i hovedsak utbyggere/byggentreprenører samt private oppdragsgivere i Tromsø og områdene rundt.

Powered by Labrador CMS