Ulykken skjedde ved Smibelgvatnet i Rødøy kommune (Nordland).

Avsluttet søket etter Hæhre-ansatt

I en nyhetsmelding fra Hæhre Entreprenør i juli 2019, står det at politiet har besluttet å avslutte søkene etter selskapets medarbeider Karl Sverre Egeland.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Oppdatering: Maskinfører Karl Sverre Egeland har vært savnet siden 15. mai, da hjullasteren han kjørte havnet i Smibelgvatnet i Nordland. Torsdag 15. august ble han funnet på 78 meters dyp.

Egeland forulykket i Smibelgvatnet i Rødøy kommune i Nordland i en arbeidsulykke 15. mai 2019. Politiet mener muligheten for å finne den savnede nå er særdeles liten.

Den omkomne er ikke funnet etter at det ble gjennomført søk i flere omganger. Det er nå besluttet at det ikke vil bli igangsatt nye søk. Begrunnelsen for beslutningen om å avslutte søket, er at politiet mener man har gjennomført søk i primærområder med mannskaper og utstyr hvor muligheten til å finne den omkomne er tilstede. Politiet mener et utvidet  søk i hele vannet vil være veldig vanskelig og muligheten for å finne den omkomne vil være særdeles liten.

Søkeforholdene i fjellvannet har vært vanskelige. De første søkene ble gjennomført mens det fortsatt lå is på vannet. Søkene ble gjenopptatt ved månedsskiftet juni/juli, og det ble da benyttet både dykkere og ROV. Mannskaper fra brannvesen, Røde Kors, samt innleide firmaer har bidratt i letingen.

Powered by Labrador CMS