På bildet fra venstre: Jesper Becker Nielsen (Riwal),Erik Sørby (Sørby Utleie),Lars Sørby (Sørby Utleie) og Karl Oskar Fevik (Riwal).

- Først i verden med JLG 660SJ elektrisk bomlift

Sørby Utleie har kjøpt to elektriske JLG 660SJ bomlifter av Riwal. Dette er ifølge Riwal de første levert til kunde i verden.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

JLG 660SJ elektrisk lar selskaper som jobber i høyden fortsette prosjektene sine, samtidig som de reduserer betydelig karbonutslipp.

Maskinene ble konvertert fra diesel til elektrisk av Riwals eksperttekniske team ledet av Nico den Ouden i Nederland. Med et støynivå på under 70 Dba og null karbonutslipp, blir dette en 100 % elektrisk bomlift som er batteridrevet og har en 230 volt integrert batterilader.

Maskinen leveres med merkefrie dekk, så den kan brukes både inne og ute. Denne nyeste modellen tilfører Riwals tilbud om konverterte elektriske bomlifter, med arbeidshøyder fra 22 til 43 meter.

- Et fantastisk tillegg til flåten vår

- Fokuset på bærekraft og karbonutslipp reduksjonen i Norge er veldig høy og fortsetter å øke hver dag. Vi gleder oss til å være i stand til å hjelpe våre kunder med å oppfylle myndighetens forskrifter og få gjort arbeidet sitt så effektivt som mulig. Vi tror at JLG 660SJ elektrisk sammen med vår nylig leverte nye JLG 1350SJP elektrisk fra Riwal, vil være et fantastisk tillegg til flåten vår. Vi tror på langsiktig partnerskap med våre leverandører og Riwal vil forbli en foretrukket partner for Sørby Utleie, sier Lars Sørby, daglig leder i Sørby Utleie.

Pedro Torres, administrerende direktør i Riwal, sier dette om konverteringen fra diesel til elektrisitet:

- Vårt fokus på å utvikle bærekraftige løsninger har ført til innovasjon av våre unike, elektriske bomlifter. Vi bestemte oss for å konvertere disse maskinene med et økende behov for at våre kunder oppfyller miljøbestemmelser og har mer bærekraftige alternativer når de bruker lifter. Vi ser frem til å samarbeide med Sørby Utleie og gjøre forretning sammen også i fremtiden.

Riwal

Om Riwal Riwal Holding Group ble etablert i 1968 og har hovedkontor i Nederland.

Riwal er en internasjonal utleie- og salgsspesialist av lifter, teleskoptrucker og gaffeltrucker. Riwal sysselsetter over 2500 mennesker, har 75 depoter i 16 land, driver over 19.000 enheter og driver virksomhet i over 70 land. Riwals oppdrag er gjennom engasjerte mennesker, å gi den beste kundeopplevelsen.

Powered by Labrador CMS