SIKKERHET: Garda Anleggssikring og Safety Academy samarbeider om HMS og sikkerhetsundervisning.
SIKKERHET: Garda Anleggssikring og Safety Academy samarbeider om HMS og sikkerhetsundervisning.

Samarbeider om HMS-kurs

Garda Sikkerhetssenter som er etablert på Hagan, har innledet samarbeid med Safety Academy. Partnerne vil fra årsskiftet tilby ulike obligatoriske sikkerhetskurs.

Publisert

- Sammen kan vi gi komplette kurspakker til selskap og ansatte som trenger pålagte kurs innen HMS og varme-arbeider. God og forskriftsmessig kursing er viktig for å kunne foreta risikovurderinger og forebygge ulykker og skader, sier Thomas Nielsen, salgssjef i Garda Anleggsikring.

- Garda Anleggsikring leverer sikringsløsninger til en risikoutsatt bransje, og det å kunne tilby kurs som en del av vår helhetsløsning har vært viktig å få på plass. Gjennom vårt samarbeid med Safety Academy og deres mangeårige erfaring med gjennomføring av kurs, gir vi nå kunder muligheten til både kompetanseheving og produkter/løsninger for trygg sikring, understreker Nielsen.

- Vi ser frem til å jobbe sammen med Garda Anleggsikring, som blir en viktig partner for oss mot bygge- og anleggsbransjen og for kursgjennomføring sentralt på Østlandet,» sier Tore Aglen, daglig leder i Safety Academy Norge AS. Selskapet ble etablert i 2018 da Førstehjelperen AS og Vigerust Nett AS gikk sammen for å lage landets mest kompetente kurssenter for EL, bygg og anlegg.