AVTALE: JLG ved teknisk direktør Rogerio dos Santos (t.v.) og Ausa med toppsjefen Ramon Carbonell inngår 10-års avtale.
AVTALE: JLG ved teknisk direktør Rogerio dos Santos (t.v.) og Ausa med toppsjefen Ramon Carbonell inngår 10-års avtale.

Ausa produserer for JLG

Spanske Ausa skal produsere en liten «ultra-kompakt» teleskoptruck for amerikanske JLG.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

De to selskapene signerte nylig en avtale som strekker seg over 10 år. JLG har større teleskoptrucker på programmet, men mangler mindre modeller. Allerede på ARA Show i Orlando i begynnelsen av februar vil JLG stille ut maskinen SkyTrak 3013, maskinen Ausa har produsert for JLG. ARA Show er en konferanse og utstilling som den amerikanske utleieforeningen American Rental Association står bak.

Kanskje til Norge

I en pressemelding fra Ausa og JLG spesifiseres det nord-amerikanske markedet spesielt for denne maskinen, men Brubakken AS som har JLG i Norge utelukker på ingen måte at maskinen også kan være aktuell i Norge.

- Dette er en interessant maskin for oss om den gjøres tilgjengelig, og i utgangspunktet er alle JLGs maskiner tilgjengelige så fremt de er godkjente for det europeiske markedet, sier Jan Otto Finne som er salgssjef for lifter hos Brubakken AS.

Brubakken tilbyr to JLG-teleskoptrucker på 3,6 tonn og 4 tonn med løftehøyde på 14 og 16 meter på det norske markedet idag.

Tekniske detaljer

SkyTrak 3013 er samme maskin som en Ausa T144H, men nå blir det altså JLG-navn på maskinen som veier 2,4 tonn, har 1,2 tonns løftekapasitet og løftehøyde på 4 meter. På grunn av små mål og lav vekt, ansees dette som et produkt som kan fraktes med lastebil og er for oppdrag i svært trange omgivelser. Videre har den lille teleskoptrucken hydrostatisk drift (4 hjul) og styring på bakre aksling. Motor er Kubota V-1505 (diesel) med effektuttak på 26 hk.

Hymax AS har Ausa-agenturet i Norge.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS