Bjørn Maarud er valgt som ny styreleder i frisørkjeden Cutters.
Bjørn Maarud er valgt som ny styreleder i frisørkjeden Cutters.

Maarud ble styreleder for frisørkjede

Avtroppende konsernsjef Bjørn Maarud i Bertel O. Steen er valgt som ny styreleder i frisørkjeden Cutters.

Publisert

Etter over sju år i sjefsstolen i milliardkonsernet Bertel O. Steen, ble det i januar kjent at Bjørn Maarud, som tidligere har vært sjef for Europris, forlater bilbransjen for nye oppdrag.

- Cutters fremstår som en av de mest offensive virksomhetene i norsk næringsliv. Det er nyskapende, brukervennlig og setter kundens behov skikkelig i fokus. Jeg liker konseptet godt og ser store muligheter for at selskapet kan bli en nordisk eksportsuksess, sier Maarud i en pressemelding fra Cutters.

94 salonger

Ved inngangen til februar har Cutters totalt 94 salonger spredt på markeder i Norge, Sverige, Finland og Nederland. I juli 2019 overtok det svenske oppkjøpsfondet Procuritas 65 prosent av eierskapet i frisørkjeden. Resten av aksjene eies av gründerne og «noen få utvalgte investorer».

- Kombinasjonen av et godt konsept, sultne gründere og et profesjonelt eierskap gjør virksomheten svært vekstdyktig. Vi har store ambisjoner, sier Maarud videre.  

– Med Procuritas på laget og Bjørn Maarud som styreleder tilføres selskapet betydelig kompetanse. Selskapet har aldri vært bedre rigget for vekst, sier Kristian Solheim, gründer og daglig leder i Cutters.

- Verdifull erfaring

Maarud overtar styreledervervet i Cutters etter Mattias Feiff, partner i Procuritas.

- Maarud bringer verdifull erfaring fra en lang og suksessrik karriere som administrerende direktør og styreleder for ulike norske virksomheter. Vi har nå et veldig sterkt styre på plass for å støtte Cutters i deres internasjonale ekspansjon, sier Feiff.