Vogntogsjåføren stilte bilen på tvers av motorveien for å sikre Halmstad-politiet under en pågripelse i Sverige 4. mai.
Vogntogsjåføren stilte bilen på tvers av motorveien for å sikre Halmstad-politiet under en pågripelse i Sverige 4. mai.

Lastebilsjåfør sikret politi-jobb

Stilte seg på tvers av veien.

Publisert

På kvelden 4. mai er en sivil politibil fra Trafikgrupp 3 Halmstad i ferd med å stanse en bil på en motorvei i Sverige. Etter først å ha gjort mine til å stoppe, velger sjåføren å kjøre fra politiet.

Politiet kjører forbi og bremser ned bilen bak ved å kjøre slalom og bremse ned. Den mistenkte sjåføren kjører inn i politibilen bakfra og bilene stopper på motorveien.

Politimannen går ut med løftet batong og hindrer sjåføren å kjøre videre. Dette er en ekstremt farlig situasjon for politiet og den mistenkte, som nå rygger for å komme unna.

Bak bilene kommer et vogntog, og politimannen gjør tegn til vogntogsjåføren om å stille seg på tvers av veien, noe denne gjør. Dette gir politiet arbeidsro til å pågripe sjåføren i personbilen uten at andre biler dundrer forbi i over 100 km/t på en armlengdes avstand.

Den pågrepne var mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, grov ulovlig kjøring, besittelse av narkotika samt å unnlate å følge politiets tegn i trafikken.

- En stor takk til lastebilsjåføren som ga arbeidsro for politiet under noen kritiske og farlige minutter, skriver Trafikgrupp 3 Halmstad på sin facebookside.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS