Reidar Dagenborg (t.v.) er grunnlegger av Dagenborg Maskin AS og Palle Kjærsgaard er adm. direktør i SD Kjærsgaard AS.

Dagenborg overtar Case anleggsmaskiner i Sør-Norge

Dagenborg Maskin AS fra Tromsø og SD Kjærsgaard A/S, med hovedsete i Aalborg (Danmark), er enige om sammen å overta ansvaret for Case anleggsmaskiner i Sør-Norge fra 2. juni 2020.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Case anleggsmaskiner fortsetter i Sør-Norge, i regi av Dagenborg Maskin AS, og danske SD Kjærsgaard. Dagenborg jobber med å få ettermarkedet på plass, og får support av sin danske kollega SD Kjærsgaard med leveranse av maskiner og teknikere.

Begge bedriftene har lang fartstid i bransjen, og erfaring med import av Case i hvert sitt marked. Første mål er å få på plass best mulig support for Case-kunder i Norge fra 2. juni. 

Brubakken-ansatte blir med videre hos Dagenborg & Kjærsgaard

Brubakken har som kjent valgt å fokusere på sin kjernevirksomhet i truckbransjen, og avvikler derfor sitt engasjement med anleggsmaskiner.

En del medarbeidere som arbeidet med Case hos Brubakken, blir med videre til Dagenborg & Kjærsgaard.

- Ved å ansette ett sterkt team i Sør-Norge kan Dagenborg sikre at Case-kunder i Sør-Norge fortsatt får service og support. Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass så engasjerte og viktige medarbeidere, som har med seg god erfaring fra Brubakken, sier Kathrine Dagenborg.

- Vi sikrer nå at Case-eiere har en plass å henvende seg for å få hjelp med maskinen sin, uansett om det gjelder service, reparasjoner, tekniske spørsmål eller deler.

Dagenborg og SD Kjærsgaard samarbeider med Case Construction Equipment for å sikre videre fremdrift, og kommer tilbake med flere detaljer når dette er på plass.

Erfarne Case-importører

Dagenborg Maskin AS har siden 1981 levert Case anleggsmaskiner i Troms og Finnmark, og er godt etablert i eget marked. Siden 2010 har de jobbet direkte med CNH med egen importavtale for Case i Nord-Norge.

Denne erfaringen er fundamentet for det nettverket som skal bygges opp i Sør-, Vest-, og Midt-Norge. Egen drift fra Tromsø vil fortsette som før, og være uavhengig av satsingen på Case i Sør-Norge. Dagenborg skal fortsette å betjene de nordnorske Case kundene på samme måte som de har gjort «i alle år».

SD Kjærsgaard A/S er i dag en av Danmarks største maskinforretninger, og er godt kjente i Case-systemet. Selskapet har over 80 medarbeidere.

Powered by Labrador CMS