Anders Høiback (t.v.) og Runar Haug.

Isachsen selger VS Element

Har vært eier siden 2007.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Vestfold Utvikling er kommet til enighet med Isachsen Anlegg om å overta VS Element AS, som siden 1996 har produsert betongelementer til bygg- og anleggsbransjen. Isachsen kom inn på eiersiden i 2007 i selskapet som nå kjøpes tilbake av Runar Haug som eier 50% av Vestfold Utvikling. Runar Haug startet VS Element i 1996 og har vært aktiv i selskapet siden starten.

Daglig leder i Isachsen Anders Høiback er klar på at dette er riktig for begge parter:

- Jeg har jobbet tett med Runar Haug gjennom mange år og er overbevist om at han er riktig person til å drive virksomheten videre. VS Element representerer et sterkt fagmiljø på både prosjektering, produksjon og montering av betongelementer. I Isachsen skal vi fremover fokusere ytterligere på vår kjernevirksomhet, og som et ledd i dette er timingen god da de nye driverne kjenner selskapet godt og vil videreføre driften på en god måte både for de ansatte og kundene, sier Anders Høiback.

- Skal fortsatt samarbeide

VS Element har 43 ansatte og overtakelsen fant sted 1. juli. Runar Haug som driver Vestfold Utvikling sammen med Henning Orre er svært fornøyd med at de har kommet til enighet med Isachsen om å overta selskapet.

- Som eier gjennom 13 år har Isachsen tilført VS Element kompetanse og ressurser som har bidratt til profesjonalitet og utvikling på mange områder, og vi skal fortsatt samarbeide på prosjekter hvor Isachsen har behov for våre tjenester. Jeg gleder meg til veien videre sammen med den dyktige gjengen som jobber i bedriften og har stor tro på at vi sammen vil skape ytterligere fremgang, sier en entusiastisk Runar Haug.

Daglig leder fortsetter

Jim Ruben Kristoffersen fortsetter som daglig leder i VS Element og er svært positiv til at Runar Haug går inn i rollen som arbeidende styreleder.

- Den erfaringen og kunnskapen Runar representer er en åpenbar styrke, både for kundene våre og for oss som jobber i VS Element. Jeg kjenner Runar godt fra før og er overbevist om at dette vil styrke selskapet, sier Kristoffersen.

Powered by Labrador CMS