Hymax AS har skrevet avtale med Akershus Traktor for å øke salget av Giant-maskinene til landbruksmarkedet.
Hymax AS har skrevet avtale med Akershus Traktor for å øke salget av Giant-maskinene til landbruksmarkedet.

Akershus Traktor blir Giant-forhandler

Hymax har inngått avtale med Akershus Traktor som blir forhandler av Giant minilastere i Norge.

Publisert

Hymax AS har importen av de nederlandske små lasterne som kommer i størrelser fra 1 til 6 tonn og med et bredt spekter med redskaper. Selskapet har fått et solid salg av maskinene til kunder innen anlegg og utleie de 10 årene Hymax har hatt agenturet på maskinene, men skriver i en pressemelding at de ikke har fått skikkelig «sving» på salget mot landbrukssegmentet. Maskinene og mye av tilleggsutstyret er spesialberegnet for å løse oppgaver for de fleste kundegrupper, for eksempel landbruk, borettslag, kommuner osv.

Glenn Mellegaard i Hymax AS (t.v.) og Ole Hveem i Akershus Traktor AS etter at avtalen er inngått.
Glenn Mellegaard i Hymax AS (t.v.) og Ole Hveem i Akershus Traktor AS etter at avtalen er inngått.

For å få fart på salget til landbruket, er det nå altså signert en avtale med Akershus Traktor som er en del av BRI konsernet.

- Akershus Traktor AS har en svært god markedsposisjon og er representert med verksteder, salg og service i store deler av landet. Dette er vi overbevist om at vi gi synergieffekter for begge selskaper. Deres tilstedeværelse og kunnskap om landbruk og bondens behov har vært avgjørende for valget av samarbeidspartner uttaler daglig leder Glenn Mellegaard i Hymax AS.

Akershus Traktor AS har 15 avdelinger i Norge og 135 ansatte. Selskapets store produkt er Valtra traktorer, og i tillegg har selskapet en rekke andre produkter fra leverandører som Globus, Pøttinger, Kuhn, Kesla og Holms.

Giant har også elektriske modeller.
Giant har også elektriske modeller.

Daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor har stor tro på at Giant-maskinene blir et positivt tilskudd til eksisterende produktportefølje, og at de være med å bidra til å gjøre selskapet enda mere attraktivt for kundene. I pressemeldingen skriver partene at de tror potensialet innen landbruk er vel så stort som innen anlegg.

- Vi har stor tro på at dette samarbeide skal gi en «vinn vinn»-situasjon med gode synergieffekter for begge selskaper. Dette vil til syvende og sist gagne de som velger å investere i disse «flotte» maskinene, uttaler Mellegaard og Hveem i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS