Eva Kvalvik og Bengt Hangeland blir med videre når NCC Profilbetong nå er kjøpt av Veisikring AS.
Eva Kvalvik og Bengt Hangeland blir med videre når NCC Profilbetong nå er kjøpt av Veisikring AS.

NCC Profilbetong blir Veisikring Profilbetong

Veisikring AS har fra januar 2021 overtatt NCC Profilbetong. Oppkjøpet gjør at Veisikring vil kunne tilby profilstøpte betongrekkverk og kantstein i hele landet.

Publisert

Profilbetong blir en egen avdeling i Veisikring som vil bli ledet av Bengt Hangeland. Hangeland hadde samme rollen i NCC Profilbetong.

- Vi er meget tilfredse med at Bengt Hangeland og Eva Kvalvik blir med videre. De fortsetter arbeidet med å videreføre satsingen på glidestøpte rekkverk og kantstein i hele landet, sier Fredrik Zachariassen, daglig leder i Veisikring AS.

NCC har drevet med nisjeproduktet profilbetong i mer enn 30 år. Da selskapet valgte å gå ut av denne nisjen fikk Veisikring muligheten til å ta over. Kjernekompetansen samt alt av maskiner og utstyr er overtatt av Veisikring AS som er en del av Roadworks-konsernet.

Med dette styrker Veisikring seg vesentlig. Selskapet har nå også utstyr for grusing av bankett og tilbakefyll med grus, noe som blant annet er etterspurt i forbindelse med tunnelarbeid.

- Veisikring skal være innovative, også innen profilbetong. I årene som kommer skal nye løsninger utvikles og nye metoder prøves ut. Dette har vi gjort i mange år med stålrekkverk, og nå er det på tide å videreutvikle løsningene innen profilbetong, sier daglig leder Fredrik Zachariassen i Veisikring.