STORT: Tomten på 19 mål har vært lagerplass og demoområde for Pon. Nå skal Agder Gruppen bygge nytt anlegg for sin Oslo og Viken avdeling der.

Agder Gruppen sikret indrefilet

SKEDSMO (at.no): Agder Gruppen har signert avtale om nybygg på Berger helt inntil E6. Nærmeste nabo blir Pon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den 19 dekar store tomten har de siste årene fungert som demoområde og maskinlager for Pon. På Berger vil Agder Gruppen få rikelig med plass både utendørs og innendørs. Flyttelasset skal Agder Gruppen ta noen kilometer sydover fra Lindeberg og leveransene fra Pon kan de i fremtiden kjøre for egen maskin i gjennom porten .

Avtalen er akkurat signert og det er grunneier Rimfeldt Eiendom som skal bygge ut eiendommen. Agder Gruppen har en inngått en langsiktig leieavtale for eiendommen.

Rimfeldt Eiendom eier også den 54 dekar store nabotomten og bygningsmassen hos huser Pon.

Det 8.000 kvadratmeter store bygget som planlegges for Agder Gruppen skal huse lager, verksted, butikk og kontorlokaler. De vil drive både salg av maskiner og utleievirksomhet fra Berger. Eiendommen vil også være hub for maskiner som er mellom utleieforhold.

FORNØYDE: Avdelingsleder Kai Ronny Løvtjernet (t.v.), Karl Erik Rimfeldt i Rimfeldt Eiendom og daglig leder Svein Arne Uppstad gleder seg til nybygg på Berger.

Når det nye anlegget tas i bruk tror avdelingsleder Kai Ronny Løvtjernet at de vil ha behov for rundt 40 ansatte. Agder-gründer Svein Arne Uppstad har også planer om å flytte deler av ledelsen av selskapet til det nye anlegget fra Kristiansand.

Start på nyåret

Planleggingen av det nye anlegget er godt i gang og nå starter prosjektering, søknadsprosess og kommunal behandling. Håpet er å kunne ta fatt på grunnarbeidene tidlig neste år. Derfra er det estimert ett års byggetid før det nye anlegget kan tas i bruk.

-Vi kunne ikke funnet en mer ideell tomt og beliggenhet enn dette, sier Kai Ronny Løvtjernet. Mange aktører innen salg, transport og logistikk drømmer om beliggenheten Agder Gruppen nå har kapret i Bølerveien.

Enorm vekst

Svein Arne Uppstad startet Agder Gruppen 1.august i 2015. I løpet av årene siden har virksomheten vokst til 105 ansatte, flere datterskap og en forventet omsetning i 2021 på 850 millioner kroner.

I tillegg til de nye lokalene for Oslo og Viken avdelingen er Agder Gruppen også på trappene til å etablere et nytt avdelingskontor for Rogaland-reginonen. Den nye avdelingen vil i oppstartsfasen ha fem-seks ansatte og skal ha lokaler i Stavanger/Sandnes uten at avtale om eksakt hvor ikke er signert enda.

Agder Gruppen har i det siste lansert flere egenproduserte maskiner, og flere nye agenturer er på trappene i nærmeste fremtid.

Powered by Labrador CMS