AVTALE: Salgssjef i ALÅS, Jørn Nicolaisen (t.v.) og produktsjef for utstyr i Volvo Maskin AS, Kenneth Kongerud, etter at samarbeidsavtalen er inngått.

Alkolås-samarbeid med Volvo Maskin

ETTERSPURT: Volvo Maskin AS har valgt norske ALÅS som samarbeidspartner for salg og montering av alkolås i anleggsmaskiner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

VIL LEVERE FERDIG: Volvo Maskins Kenneth Kongerud sier det er viktig for maskinleverandøren å levere maskinene med det utstyret kundene ønsker, ferdig montert.

Produktsjef for utstyr i Volvo Maskin, Kenneth Kongerud, forteller at alkolås allerede er et produkt som er etterspurt i markedet. Flere av maskinleverandørens kunder har opplevd å møte krav om alkolås i anbud de er med i. Oppdragsgivere som krever alkolås i maskiner som benyttes i deres prosjekter, er Bane Nor. I en pressemelding skriver Volvo Maskin at det er viktig for maskinleverandøren å kunne levere alkolås allerede når kunden bestiller en ny maskin.

- Vi har valgt ALÅS som partner på alkolås, da de leverer en solid alkolås og selskapet tilbyr døgnsupport til sine kunder. Dette innebærer at de kan overstyre alkolåsen fra sitt supportsenter hvis det for eksempel skulle være et kabelbrudd. Dette passer perfekt til våre mål om at vi skal være nummer en i bransjen på oppetid og sikkerhet, sier Kongerud.

Eksplosiv vekst

Salgssjef i ALÅS Jørn Nicolaisen sier at markedet for alkolås har eksplodert de siste årene, og at det spesielt i entreprenørbransjen er solgt mange alkolås-anlegg.

- Volvo Maskin leverer i dag maskiner til mange av våre kunder, så vi er veldig glade for at Volvo Maskin har valgt oss som samarbeidspartner og skal gjøre alt for at våre felles kunder er fornøyde, sier Nicolaisen og legger til at han tror dette blir et godt samarbeid for alle parter.

- Med stadig større fokus på sikkerhet, tror vi at alkolås innen kort tid vil være like naturlig utstyr som sikkerhetsbelte, avslutter Kongerud.

Powered by Labrador CMS