PÅ PLASS: Løsninger med avtagbar motorpakke er nå også en mulighet på Keestrack sikteverk, melder Fredheim Maskin AS.

Avtagbar motorpakke også på Keestrack sikteverk

KEESTRACK: Fredheim Maskin melder at selskapet nå også kan levere sikteverk med avtagbar motorpakke.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Keestrack-importøren har i noen år kunnet levere knuseverk med såkalt avtagbar motorpakke. Det vil si at motoren kan plasseres et lite stykke unna selve knuseverket, og et miljø med mye mindre støv og uten rystelser. Dette gir bedre arbeidsforhold for motoren, og i pukkverksdrift opplyser daglig leder Per Olav Fredheim at levetiden på motorer som står plassert på avstand fra selve knuseprosessen, nesten dobles.

Derfor er han veldig glad for at denne løsningen nå også kan leveres på nesten alle Keestrack sikteverkene. Det er mange steder at maskinene ikke kan kjøres på strøm, fordi tilgangen på strøm ikke er der eller er for dårlig.

- Der nettstrøm eller ekstern strøm ikke er tilgjengelig, kan «genset» nå raskt og enkelt tas med på verket. Vi tilbyr med Cat 4,4, Deutz 3,6 og Cummins 3,8 (med og uten adblue), opplyser Fredheim.

Motoren plasseres på 25 meters avstand under drift, noe som gir økt levetid på både filter og motor. Når maskinen skal transporteres til neste oppdrag, plassers motoren tilbake på maskinen.

Powered by Labrador CMS