Ecotec TDS 820 er den første maskinen som Agder Gruppen har kjøpt inn til Norge.

Blir importør av Ecotec

Den første maskinen som er bestilt, er en Ecotec TDS 820 Slow Speed Shredder.

Publisert Sist oppdatert

Agder Gruppen har nylig inngått avtale om å bli norsk importør av Ecotec-produkter, med tilhørende salg og service i Norge.

Ecotec produserer maskiner for kverning og sortering av avfall og kompost/biokompost, og har et utvalg av mobile maskiner. Den første maskinen som er bestilt av Agder Gruppen, Ecotec TDS 820 (dieseldrift), ventes til Norge i april 2023. Det finnes også en elektrisk drevet versjon (E) av TDS 820.

Det er det amerikanske selskapet Terex som står bak produksjonen av Ecotec-maskiner, blant annet i Nord-Irland. Det er for øvrig samme selskap som også produserer Powerscreen, som Agder Gruppen også er norsk generalimportør av.

- På strategiske steder

Ecotec har spesialisert seg på maskiner og utstyr innen treforedling, biomasse og resirkulering. Porteføljen omfatter makuleringsmaskiner, trommel- og resirkuleringssikter, avfallsbehandlere og metallseparatorer.

- Vi er glade for å kunne ønske Agder Gruppen velkommen inn i vårt forhandlernettverk, spesielt siden de tilbyr salg, delelager og service på strategiske steder i hele landet. Med et allerede erfarent serviceteam er jeg sikker på at vi kommer til å oppleve suksess i Norge. Jeg ser frem til å jobbe sammen med våre nye kolleger og utvide tilstedeværelsen for Terex Ecotec i det voksende gjenvinningsmarkedet i Norge, sier Richard Lavery, Regional Sales Manager i Terex Ecotec.

Startet i 2015

Agder Gruppen ble etablert i 2015, og har i løpet av få år etablert seg som totalleverandør til bygg- og anleggsbransjen i Norge.

Konsernet har ni avdelinger i Norge, og en i Sverige.

Powered by Labrador CMS