Fra venstre: Prosjektleder Nils Ragnar Tvedt og daglig leder for Holbæk Anlegg AS, Andreas Høigilt skriver under kontrakten med bank-ID på mobil.

Den første byggekontrakten på E18/E39 Gartnerløkka – Kolsdalen er nå signert

Det var fire tilbydere totalt på prosjektet, som er i Kristiansand, og Holbæk Anlegg AS hadde det beste tilbudet med lavest pris.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Kontrakten som er betegnet som «E39 Gartnerløkka-Kolsdalen – omlegging av infrastruktur, entreprise 1» ble signert mandag denne uken. Det er en liten, men komplisert jobb med et stort overvannsrør som skal ut over havna og gjennom spuntveggen i kaia under vann.

- Arbeidet skal starte i marka 23. august, og før det skal vi gjennomføre en samhandlingsdag, sier prosjektleder Nils Ragnar Tvedt i Statens vegvesen.

I disse covid-19-tider var det tenkt å gjennomføre kontraktsmøte på Teams, men daglig leder for Holbæk Anlegg AS, Andreas Høigilt, valgte å komme til prosjektkontoret i Baneheia, i Kristiansand sentrum, der alle smitteverntiltak ble ivaretatt og kontrakten signert under god stemning.

E18/E39 Gartnerløkka–Kolsdalen.

Planlegging er nå modellbasert og papirløst, signeringspennen er lagt bort og kontraktene signeres nå med bank-ID på mobil, slik det ble gjort også denne dagen.

Powered by Labrador CMS