Lageransvarlig Sherzad Abdulrahman og butikksjef Petter Bogen er klare for å sende ruller og slitegummi fra Drammen til gruver og pukkverk i Norge og Sverige.

- Det skal være oss man ringer til først

Sender daglig varer til pukkverk og gruver i Norge og Sverige. Nå utvides sortimentet.

Publisert

Scandia Maskin utvider varetilbudet, med slitegummi og ruller.

- Vi sender daglig varer til pukkverk og gruver i Norge og Sverige, og det er naturlig at vi utvider sortimentet med tilleggsprodukter. Slitegummi, kantlistgummi, sikteduk, bære- og returruller, PU produkter og andre produkter rundt knuser, sikter og transportører lagerføres nå i Drammen. Vi skal være det varehuset kunden ringer først for å sjekke om det er på lager. Jeg tror vi har det største lageret på knusedeler i Norge i dag, og da er det naturlig at vi og kommer etter på de andre sliteproduktene. Da kan kunden få alt han trenger her, sier butikksjef Petter Bogen.

Avtale med Semperit i Østerrike

Scandia Maskin har inngått en avtale med Semperit på salg og distribusjon av slitegummi på det norske markedet.

- Semperit har i lang tid hatt suksess med Black Star 60 shore og Red Star 40 shore gummiene, og disse er nå på plass i hyllene i Drammen, sier en stolt Petter Bogen.

- Vi har nå også fått til lager store mengder bæreruller, returruller, sjokkruller, kantstyreruller, som våre kunder kan hente eller få sendt rundt om i hele landet. Alle våre produkter er produsert i Europa, og holder den kvaliteten vi ønsker. Returruller har vi standardisert med spisse PU i midten, og flate gummi ringer på sidene. Dette gir lang levetid og lite søl fra rullene.

- God plassering

Lokalene til Scandia Maskin ligger så å si på E39 i Kobbervikdalen utenfor Drammen.

- Det er svært enkelt for kunder å svinge innom for å hente deler her. Vi har god tilgang både mot øst og vest fra lokalene i Gråterudveien sier Bogen.

- Eieren av Scandia Maskin, som også eier Mineralteknikk AS, har lang erfaring med å bygge opp varehus for mineralbransjen, og dette skjer altså nå i Drammen. Dette er bare gøy, sier Bogen.

Bilde: Butikksjef Petter Bogen og lageransvarlig Sherzad Abdulrahman

Powered by Labrador CMS