Janika Rehn begynte i ny jobb 1. mai, hos Infrakit.
Janika Rehn begynte i ny jobb 1. mai, hos Infrakit.

Digitaliserer anleggs-bransjen

Infrakit ansetter utviklingsleder for digital anleggsgjennomføring

Publisert

Janika Rehn går fra Sporveien til Infrakit og skal hjelpe norsk anleggsbransje med digital anleggsgjennomføring.

- Det er viktig for oss å være teknologiuavhengige. I Anleggs-Norge har digitaliseringen kommet veldig langt, men det er fortsatt vanskelig for entreprenører og byggherrer å koble maskiner, mennesker og prosesser i anleggsgjennomføringen sammen med de digitale verktøy som prosjekterende bruker. Janika Rehn har erfaring som BIM leder hos AFRY, Implenia, Rambøll og Sporveien, sier avdelingsleder i Infrakit, Morten Westergård.

Infrakit er en teknologiuavhengig anleggsplattform som norske byggherrer og entreprenører bruker til «Digital Anleggsgjennomføring». Morten Westergård er avdelingsleder og entusiastisk over å få Rehn med på laget.

- Janika er en stor ressurs. Alle norske riksentreprenører, samt Vegvesenet, fylker og noen kommuner, bruker Infrakit som anleggsplattform i liten eller stor grad. Med Janika får de en god partner for helhetlig implementering i anleggsgjennomføringen, sier Westergård.

- Det er lønnsomt å lykkes med digital anleggsgjennomføring. Det er i produksjonen vi skal hjelpe bransjen. Og så er det alltid en overgang fra planlegging og prosjektering til anleggsgjennomføringen som kan være «tricky», og her er vi partner med alle norske prosjekterende som er interesserte. For eksempel samarbeider vi godt med Asplan Viak slik at våre felles kunder skal lykkes med digital anleggsgjennomføring. Det som er interessant er at både entreprenører og byggherrer har felles mål, sier Anders Tiltnes, daglig leder i Infrakit.

Janika Rehn startet hos Infrakit 1. mai 2022.

Infrakit AS

- Etablert i Norge i 2017.

- Hjelper norske anleggsentreprenører og -byggherrer lykkes med digital anleggsgjennomføring.

- Tilbyr åpen teknologi (skytjeneste, åpen BIM, APIer) og rådgiving som på en praktisk måte gjør det enkelt for mennesker og maskiner å samarbeide for å lykkes med alle faser av et anleggsprosjekt.

- Hovedkontor i Nydalen i Oslo.

- Hovedkunder: Anleggsentreprenører, Statens Vegvesen, fylker, kommuner og private utbyggere.

Powered by Labrador CMS