Utstyr for vinterdrift er en viktig del av Drivex' sortiment.

Drivex satser med eget selskap i Norge

Forsterker Norges-satsingen.

Publisert

Drivex, svensk produsent av redskaper til hjullastere og traktorer, styrker fra 1. januar 2023 sin posisjon i Norge ved å etablere eget selskap.

Mulighetene for å vokse på det norske markedet anses som gode. Drivex har vært på det norske markedet siden tidlig på 90-tallet. Når den svenske produsenten nå etablerer seg med eget selskap i Norge, er det med et ønske om å forsterke tilstedeværelsen.

- Drivex-redskaper til hjullastere og traktor er kjent for høy kvalitet og pålitelighet. Vi ser frem mot å - på plass i Norge - fortsette arbeidet med å tilby våre produkter til kunder som verdsetter disse egenskapene. Det gjør vi sammen med våre forhandlere, sier adm. direktør Lars Lindgren hos Drivex.

Per Emil Nilsson har vært sentral i Drivex' satsing i Norge lenge. Nå er han ansatt som salgssjef i det nyopprettede norske selskapet Drivex AS.

Per Emil Nilsson

Rekrutteringen av personell for å bygge opp den norske virksomheten er i gang. Salgssjef i Norge, vil være Per Emil Nilsson, som har lang erfaring med Drivex-produkter og selskapet for øvrig.

Han har tidligere vært salgssjef i Drivex for den lokale distributøren som Drivex har hatt et langt og godt samarbeid med.

- At Drivex nå etablerer eget selskap i Norge er veldig positivt, og forsterker den satsingen firmaet gjør for å vokse i Norden, sier Per Emil Nilsson.

Drivex AS vil være lokalisert i Jernkroken 18, på Grorud i Oslo. Dette er en kjent adresse for Drivex-kunder fra før. Med andre ord: Samme sted, ny organisering.

Powered by Labrador CMS