Agnar Jonli (t.v.) ble ansatt som selger i Elba AS på tampen av 2022. Ved siden av ham står Ronny Thorsen som tok over som daglig leder i Elba i september 2022. I desember fikk Thorsen også Norges Vels Medalje (bildet) for 25 år tjeneste hos Elba AS.

En ny og en gammel

Etter sammenslåingen av Groeneveld og Beka-Max smøresystemer og en stadig økende omsetning var det behov for en til i salgsteamet i Elba AS.

Publisert Sist oppdatert

I desember ble derfor Agnar Jonli ansatt som selger. Han kommer fra transportbransjen og har både salgs- og praktisk erfaring fra tidligere jobber.

I tillegg tok Ronny Thorsen over roret fra Børre Andersen som daglig leder i Elba fra september 2022.

I desember fikk Thorsen også Norges Vels Medalje for 25 år tjeneste hos Elba AS. Ronny er viden kjent hos Elbas kunder.

– Med sitt hjelpsomme vesen og brede erfaring har han hjulpet utallige kunder med alt inne smøring og smøresystemer, står det i en nyhetsmelding fra selskapet.

Elba selger, monterer og har service på sentralsmøreanlegg, håndutstyr for fett, olje og spillolje, antirustutstyr, fettpresser, flowmeter, lubrikatorer og pumper.

Elba AS ble etablert i 1991 som Jolø Maskin AS. I 2004 valgte man å bytte navn på firmaet til Elba AS, fordi Ø ble for innviklet for utenlandske samarbeidspartnere.

Bedriften holder til i Vestfossen, som er tre mil utenfor Drammen på vei mot Kongsberg. Der disponeres et bygg på 2900 m² fordelt på verksted, utvikling/service, lager, montasjehall og kontorlokaler.

Powered by Labrador CMS