Daglig leder i Bertelsen&Garpestad, Øyvind Langemyr (t.v.), og Tom Egeli, daglig leder i V&T Entreprenør

Entreprenører signerte landsdekkende avtale

- Har hatt et godt samarbeid i flere år.

Publisert

V&T Entreprenør har signert landsdekkende rammeavtale med Bertelsen&Garpestad. Begge bedriftene har hovedkontor i Egersund.

- V&T har hatt et godt samarbeid med B&G gjennom flere år, noe som har utviklet seg til et mer komplett samarbeid. Derfor var det med stor glede vi kunne signere en landsdekkende rammeavtale for trafikkavvikling og arbeidsvarsling, sier daglig leder Tom Egeli i V&T Entreprenør.

Dette betyr at V&T vil være B&G sin hovedleverandør innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling i hele Norge, og skal dekke deres behov for blant annet arbeidsvarslingsplaner, trafikkdirigering og utleie av skilt og sperremateriell.

- Det at B&G som en av landets største maskinentreprenører overlater dette arbeidet til oss ser vi på som en enorm tillitserklæring. Det beviser at vi har lykkes med å skape en kvalitetsbedrift innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling som store og seriøse selskap ønsker og knytte seg til, det er vi utrolig stolte over, sier Tom Egeli.

Avtalen ble signert i dag og har en varighet på fem år, og vil bidra til å sikre arbeidsplasser hos V&T i årene fremover.

- I vår bransje er vi nå blant de beste i Norge, både med hensyn til kvalitet, trygghet, samt størrelse og kapasitet, noe vi også har bevist tidligere i år med å ISO-sertifisere vårt styringssystem i henhold til ISO 9001,14001 og 45001, sier Egeli.

Powered by Labrador CMS