ANSATT: Patric Carlsson er ny selger i Hammerglass Automotive med salgsansvar for Skandinavia. Foto: Hammerglass
ANSATT: Patric Carlsson er ny selger i Hammerglass Automotive med salgsansvar for Skandinavia. Foto: Hammerglass

Får salgsansvar for Hammerglass i Skandinavia

Patric Carlsson er ansatt som ny selger for Hammerglass Automotive med salgsansvar for Skandinavia.

Publisert

- Jeg ser frem til å få reise rundt og spre kunnskap om sikre førerløsninger, sier Carlsson som tar over etter Mats Ljunggren Lövkrona.

Hammerglass har i flere år levert ruter med hardbelagt polykarbonat til anleggsmaskiner, for å bidra til økt sikkerhet for maskinføreren og bedre driftsøkonomi.

- Hammerglass Automotive har jo et motto, at hver fører skal komme trygt hjem etter jobb. Da må man også se med åpne øyne på alle de tenkbare scenarier som kan ligge bak en alvorlig ulykke. Sannheten er jo faktisk den at bare fordi en sikkerhetsrute er eksplosjonsbeskyttet, betyr ikke det automatisk at den er uknuselig. Den kan gå i stykker av et steinprosjektil som slenges i vei av trykkbølgen, og da er føreren i direkte fare. For min del blir det fremfor alt en fornøyelse å få spre kunnskap om vår RABS-ramme som erstatter både gitter og sikkerhetsrute, og som gir en komplett førerbeskyttelse, og også om muligheten til å kunne oppgradere maskiner med våre uknuselige erstatningsruter når originalruten går i stykker, sier Carlsson entusiastisk.

Gitter ikke tilstrekkelig

Å kombinere en eksplosjonstestet rute med et gitter, og dermed tro at man er trygg, kan vise seg å være en stor tabbe, påpeker Carlsson.

- Gitteret kan slippe gjennom stein, og er da ikke ruten uknuselig, og da hjelper det ikke at man valgt doble sikkerhetsløsninger. Slike resonnement vil vi gjerne framheve, og jeg kjenner sterkt for å få komme ut og møte kunder, nye og gamle, og diskutere dette. Samtidig vil vi lytte og lære av andres sikkerhetsarbeid, da vi tror på felles ansvar for førerne, og at det finnes mye vi kan lære av hverandre. Det er mennesker som sitter i hyttene, og det finnes ingen grunn til at de som tar beslutningene rundt maskinene ikke skal velge det aller beste alternativet ut fra arbeidsmiljø og risiko, avslutter Carlsson i en pressemelding fra Hammerglass.

Powered by Labrador CMS