FIRKLØVER: Fire av Forcits ansatte var på plass da A&T besøkte messen. Fra v. Hans Erik Svennes, Pål Resser, Torleif Stople og områdeansvarlige Leif Andreas Ludviksen. Foto: Bjørn E. Eriksen

Forcit – midt i smørøyet

VEKST: - Vi var anmeldt til den avlyste Sapio-messen i fjor, og var snar med å melde oss på igjen da den ble en realitet i år, sier Leif Andreas Ludviksen i Forcit Norway AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Sprengstoffleverandøren stilte med hele 6 mann i løpet av de to dagene i Aksdal Næringspark, og målsettingen var klar: Mest mulig kundekontakt og informasjon om produkter og nyheter til de mange kundene i området. Nå kan man treffes direkte, og det gjør godt etter å ha vært sulteforet med kontakt på messer gjennom pandemien.

Sentralt distrikt

- Sapio-messen er lokalisert midt i et område hvor vi har bygd ut organisasjonen kraftig, og vi har hatt solid vekst med store leveranser til både steinbrudd, pukkverk og entreprenører, sier Ludviksen.

I fjor flyttet Forcit fra sine midlertidige lokaler og inn i permanente nye lokaler på Jelsa. Der ligger selskapets hovedstasjonen med slurryproduksjon, bulkleveranser, lager og moderne bulkbiler.

Videre har Forcit overtatt Sunnhordland Sprengstoff, og selskapet er også etablert i Knapphus på Haugalandet ikke langt fra Aksdal Næringspark.

Forcit med hovedkontor i Finland er ledende produsent av sprengstoff i det nordiske markedet, og selskapet er i stadig utvikling. Den siste nyheten er avtalen med portugisiske O-Pitblast, et selskap som utvikler digital teknologi for optimalisering av sprengningsarbeid. Måleinstrumenter for borehullavvik vil bety ytterligere effektivitet for kundene.

Powered by Labrador CMS