HANSKER: Nylig overtok Aleksander Abotnes halve Johansken fra nabo Johansen på Hobøl.
HANSKER: Nylig overtok Aleksander Abotnes halve Johansken fra nabo Johansen på Hobøl.

Fra kiropraktor til hanskeselger

JOHANSKEN: Hansker til ethvert formål. Sist høst kjøpte kiropraktor Aleksander Abotnes, hanskeforhandleren Johansken, fra nabo – Johansen.

Aleksander forteller at de har hansker til nærmest ethvert behov, med 18 ulike modeller i sortimentet og ytterligere 10 nye varianter er på vei inn. Det er i dag påbudt å benytte hansker i de aller fleste situasjoner, forteller Aleksander. Det er derfor viktig at eksempelvis en mekaniker har hansker som gjør at man kan føle det man holder på med samtidig som de gir et godt grep.

Johansken har sørget for å ha et rikelig lager av hansker og forsøker å kompensere for logistikkutfordringene som måtte oppstå slik at de skal være leveringsdyktige til enhver tid.

Syntes det var dyrt

Grunnen til at nabo Johansen startet opp Johansken var at han syntes priser på hansker var alt for høye. Det er derfor viktig for selskapet å ha så gunstige priser som mulig. Hittil har bedriften fokusert på bedriftsmarkedet, men nylig åpnet også en nettbutikk hvor det er mulig å bestille mindre kvanta og få tilsendt til gunstige priser.

I dag har Aleksander tatt i bruk driftsbygningen hjemme på gården til foreldrene og driver butikken derfra.

Powered by Labrador CMS