Garda lanserer boltefri langsgående sikring

- En slik type løsning er noe som har vært ønskelig lenge, sier Frode Rastad, leder for avd. Anleggsikring i Garda Sikring.

Publisert

Garda Sikring lanserer Garda SmartProtect som monteres uten grunnforankring, og med et praktisk koblingsstykke mellom elementene som skal gi «rask og fleksibel installasjon».

Garda SmartProtect er godkjent i henhold til NS-EN 1317-2. I tillegg til å tilfredsstille sikkerhetskravene, er systemet konstruert for å lette arbeidet med å få sikringen på plass.

- Selve monteringen er både raskere og mer smidig enn mange andre tilsvarende løsninger. I tillegg er det stor fleksibilitet og mulighet for bruk av tilleggsutstyr på elementene, skriver Garda Sikring i en nyhetsmelding.

- De signalene vi har fått fra markedet, er at en slik type løsning er noe som har vært ønskelig lenge. Vi er derfor veldig glade for at vi nå kan presentere et konsept som vil gjøre arbeidsdagen enklere for de som jobber langs vei, sier Frode Rastad, leder for avd. Anleggsikring i Garda Sikring.

Systemet består av betongelementer i T3-klasse, låsepinne for sammenkobling samt praktisk vinkelelement 0-90 grader. I tillegg kan det benyttes kombifeste for å feste for eksempel byggegjerder, tette gjerder eller skilt/Sebraflex på toppen av elementene.

Bruk av tette gjerder eller vanlige byggegjerder med banner/støydempende duk, gjør at løsningen også skal være ideell i sentrumsstrøk. Duker/tette gjerder hindrer både innsyn og gir bedre arbeidsforhold.

Powered by Labrador CMS