Gunnar Holth Grusforretning kjøper Feiring Nord AS

Kjøper samtlige aksjer.

Publisert Sist oppdatert

Gunnar Holth Grusforretning AS (GHG) har blitt enige med Feiring Bruk AS (FB) om kjøp av samtlige aksjer i Feiring Nord AS, leverandør av pukk og grus i Troms- regionen. Kjøpet trer i kraft fra og med 1. november 2023.

Feiring Nord, tidligere North Rock, ble etablert i 2009 med formål om å bygge en solid regional leverandør av pukk og grus til Troms- og Finnmarksregionen. 

Feiring overtok 100 prosent av aksjene i selskapet i 2017 og har siden bygget det til å bli en av regionens største pukkverksaktører. Feiring Nord har 5 ansatte og en omsetning på ca. 40 millioner kroner i 2022. Selskapet har avdelinger på Vannøya i Karlsøy kommune og på Skattøra i Tromsø.

– Vi er glade for å ha kommet til enighet med Feiring om overtakelse av Feiring Nord. Markedet i Nord-Norge er blitt en viktig del av vår virksomhet og vi vurderer investeringen som et godt supplement til vår eksisterende aktivitet i regionen. I Feiring Nord er det etablert et solid grunnlag både markeds- og organisasjonsmessig som vi ser frem til å bygge videre på sammen med selskapets ansatte. Vi har stor tro på markedet i Nord-Norge og ser derfor Vannøya som en strategisk viktig ressurs i årene fremover, sier Fredrik Holth som er daglig leder i Gunnar Holth Grusforretning AS.

– Vi er stolte over den reisen vi har hatt med våre ansatte og kunder i Feiring Nord. Nå som selskapet har befestet sin posisjon og går over i en ny fase, er vi glade for at det er GHG som overtar stafettpinnen. GHG er en solid aktør med en sterk lokal tilstedeværelse i Nord-Norge og som har de beste forutsetningene for å utvikle virksomheten i nord videre. Jeg føler meg trygg på at ansatte og kunder vil bli godt ivaretatt hos Gunnar Holth Grusforretning, sier Knut Harald Ollendorff som er daglig leder i Feiring Bruk.

Powered by Labrador CMS