BREDT PROGRAM: Edvin Dale hadde plassert Hella Maskin-bilen med logo for Xsite Maskinstyring bak vinduet på innestanden og fikk god eksponering på begge sider av vinduet.

Hella Maskin med første avtale til Sartor & Drange

HELLA MASKIN: «Vi er stolte over å få første handel i boks med nyfusjonerte Sartor & Drange. Bestilling av Xsite Pro 3D til en Cat Z-line 320 ble gjort på messen i Loen i dag».

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Slik lød meldingen Hella Maskin AS la ut på Facebook fra Loen umiddelbart etter at avtalen var i boks. Sartor & Drange har nylig fusjonert, har 190 ansatte og venter å omsette for 700 mill. kroner i år. Målet er å ta en lederrolle blant entreprenører i Vestland Fylke, uttalte selskapet rett etter sammenslåingen.

- Her i Loen har vi i Hella Maskin satset på bred presentasjon av hele maskinstyringsprogrammet for anleggsteknologi, fra finske Novatron, tyske Moba og våre øvrige representasjoner. Vi viser blant annet også både hjullastervekter, kabelsøkere, lasere og totalstasjoner, men sentralt står Xsite Pro-versjonene som ligger klare på skjermen og er klar for rask demonstrasjon, sier Edvin Dale i Hella Maskin avdeling Møre.

Powered by Labrador CMS