FÅR ANSVARET: Tim Jørstad får ansvaret for Topcon hos Hesselberg.

Hesselberg blir forhandler av Topcon

Hesselberg er ny forhandler av maskinstyringsprodusenten Topcon.

Dette melder Hesselberg i en melding tirsdag 13. juni, og skriver at dette er med på å styrke selskapet som totalleverandør for sine kunder.

I pressemeldingen skriver Hesselberg videre at Topcon er verdens største produsent og leverandør av maskinstyring til anleggsmaskiner, samt software til bruk på bygg og anleggsplasser.

Tim Jørstad i Hesselberg har fått ansvaret for å lede satsningen med Topcon. Han skal følge opp selgere, gi nødvendig opplæring og bistå dem i kundemøter. I tillegg vil Jørstad ha ansvaret for produktutvikling og sørge for at selskapet er oppdatert på nyheter fra Topcon.

- Jeg vil utvikle våre tjenester og produkter fremover slik at vi blir en enda mer attraktiv samarbeidspartner for våre kunder, sier Tim Jørstad i pressemeldingen.

MONTERING: Antenne monteres på en gravemaskin.
I HYTTA: Skjerm monteres og kobles til anlegget.

Utleiemaskinene hos Hesselberg vil bli utstyrt med Topcon, noe som gjør at kundene kan teste ut systemet.

Hesselberg melder videre at Hans Martin Hedum som har lang erfaring fra bransjen, får ansvaret for support og opplæring av Topcon. Han skal bistå selgere og sørge for opplæring av egne teknikere og mekanikere, samt support og opplæring av kunder.

- Med dette samarbeidet ønsker vi å styrke oss som totalleverandør for våre kunder, slik at de kun har ett firma og forholde seg til når det gjelder utstyr og maskiner. Flere spennende ting er på gang, og vi vil utvide vår portefølje innen teknologi til bygg og anlegg fortløpende, sier Jørstad.

PS: Hesselberg har maskinagenturene Komatsu, Manitou og Bomag.

Powered by Labrador CMS