NY PRIS: Valtra G-serie er kåret til Tractor of the Year, og har mottatt prisene Red Dot Design Award og iF Design Award. Foto: Valtra

If Design Award til Valtra G-serie

IF: Valtra er tildelt iF Design Award, en av verdens mest prestisjetunge designpriser, for sin nye G-serie.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Valtra gikk til topps i kjøretøyklassen for produktdesign, og var også eneste traktor som fikk en utmerkelse på årets utdeling. Tidligere i år fikk G-serien en annen utmerkelse, Red Dot Design Award 2021.

G135 er av juryen ansett som spesielt innovativ innen design. I en omtale heter det at den stod frem i mengden og støttet Valtra-varemerket. Valtra G-serien er en liten gigant, en kompakt flerbrukstraktor som er komfortabel i bruk og utfører oppgavene sine enkelt og greit. G-serien kombinerer en kompakt størrelse med fleksibilitet og et moderne design. G-serien er også den perfekte traktoren for lastearbeid. Traktorens enkelthet i bruk fikk også ros fra juryen.

Etter at traktoren ble lansert i 2020, fikk G-serien tittelen Tractor of the Year 2021. Førerhuset inkluderer også andre prisvinnende funksjoner og design i form av Valtra SmartTouch-armlenet, som tidligere har mottatt utmerkelser fra Red Dot Design Award og iF Design Award.

Powered by Labrador CMS