AVTALE: Bertelen & Garpestad og Klepp Mek inngår en treårig avtale om leveranser av graveskuffer. Magne Oma, daglig leder i Klepp Mek, Per Inge Gravdal, Maskinkoordinator i Bertelsen & Garpestad AS, Hanna Nesse, Salgssjef i Klepp Mek, Frank Landmark, Innkjøpsleder i Bertelsen & Garpestad AS, Trond Bjorheim, verksted leder i Bertelsen & Garpestad AS

Klepp-skuffer i tre år

SKUFFER: Bertelsen & Garpestad inngår en avtale med Klepp Mek som den foretrukne leverandør av gravemaskinskuffer de neste 3 år.

 

B&G er glad for at vi kunne komme til enighet med et lokalt firma som har sin produksjon lokalt. Det gir oss en stor fordel med tanke på leveringstid og fleksibilitet.

Vi har hatt et samarbeid med Klepp Mek i mange år og kvalitet på produktet hadde stor betydning for vårt valg.

Klepp Mek og B&G vil ha et tett samarbeid på utvikling av skuffer, slik vi får en effektiv og miljøvennlig drift.

 B&G er i vekst og allerede en mnd. etter avtaleinngåelse med PON for levering av maskiner, har vi måtte øke antallet, noe som passer perfekt for ordrebøkene til Klepp Mek.

Avtalen vil ha en verdi opptil 20 millioner.

Klepp Mek

Dette er en stor tillitserklæring for oss og at vi skal gjøre vårt ytterste for å levere den riktige kvaliteten vi vet B&G er opptatt av.

Avtalen er også med å sikre lokale arbeidsplasser, samt at leveransene er kortreist og bærekraftig. Våre ansatte mottok budskapet om avtalen med stor glede og det gir en stor optimisme med god tro på fremtiden.

Powered by Labrador CMS