PARALLELLMESSE: Park og Anleggsmessen skal arrangeres parallelt med Kommunalteknikkmessen den 27.-28. november 2024 og skal dermed nå en enda større målgruppe sier prosjektleder Marit Sagen.

Kommunalteknikkmessen legges parallelt med Park og Anleggsmessen

ANLEGGSMESSE: To kjente bransjemesser skal styrke posisjonen ved å etablere samarbeid og skal arrangeres parallelt.

Publisert

Forrige messe i 2023, deltok over 200 utstillere og mer enn 4 000 fagbesøkende strømmet til arrangementet. Dette viser tydelig den økende oppslutningen og betydningen av Park og Anleggsmessen, forteller Marit Sagen, Prosjektleder for Park- og Anleggsmessen.

Som et resultat av et nytt samarbeid med Norsk Kommunalteknisk Forening, legges nå Kommunalteknikkmessen parallelt med Park og Anleggsmessen.

Ved å kombinere arrangementene skapes det en møteplass hvor ledere og beslutningstakerne innenfor beslektede fagfelt samles på samme sted til samme tid. Mange besøkende har sine interesser både i park og anleggsbransjen og kommunalteknisk sektor, poengteres det.

-  Vi vet fra besøksundersøkelsen ved forrige messe at hele 75% av de besøkende var beslutningstagere, så for utstillerne vil denne parallellmessen ha stor betydning, da en enda større målgruppe blir tilgjengelig», sier prosjektleder Marit Sagen.

- Vi ser frem til å ønske deltakerne velkommen til de to parallelle arrangementene i år. Samarbeidet samarbeidet med Park og anleggsmessen og kommuanlteknikk vil bidra til å videreutvikle og styrke arrangementet. Med dette samarbeidet vil nytteverdien og oppslutningen rundt messen øke ytterligere, og bransjen vil få enda større muligheter for kunnskapsdeling og inspirasjon, legger hun til.

Kommunalteknikkmessen vil arrangeres i hall C parallelt med Park og anleggsmessen, og gangene mellom hallene vil være åpne på datoene 27. – 28. november 2024 på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Powered by Labrador CMS